diatrofi

Η ποιότητα είναι μία πάγια απαίτηση στη σύγχρονη ζωή και οι καταναλωτές-πελάτες επιθυμούν να τους παρέχονται υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Η ποιότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της καθημερινής μας ζωής.

Η κατανάλωση τροφίμων με χαμηλή διατροφική ποιότητα, σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο PLOS Medicine.

Το να μπορεί να κάνει ο καταναλωτής υγιεινές διατροφικές επιλογές είναι μια μεγάλη πρόκληση στην προσπάθεια πρόληψης χρόνιων παθήσεων.